M'hammed Kilito

(Casablanca, Marroc, 1981)

Ubicats en regions àrides i semiàrides i considerats un baluard ecològic contra la desertificació i un important refugi per a la biodiversitat, els oasis constitueixen un ecosistema original, basat en el just equilibri de tres elements: l'abundància d'aigua, la qualitat del sòl i la presència de palmeres datileres. Les palmeres datileres amb el seu fullatge en forma de para-sol creen un microclima humit, protegit del vent i favorable al desenvolupament de les plantes.

'Before it’s gone' és un projecte en curs que documenta la vida als oasis amb un enfocament en els problemes complexos i multidimensionals de la degradació dels oasis al Marroc i el seu impacte en els seus habitants. 

L'objectiu principal és cridar l'atenció sobre aquesta situació alertant l'opinió pública, els responsables polítics i les organitzacions interessades mitjançant aquest projecte. També és una demanda per protegir el patrimoni intangible ancestral de la cultura nòmada al Marroc, així com la preservació de l'ecosistema de l'oasi.

Estructura Estació 2 (Mapa)

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informacióAccepto