Manifest

*Nuu

Paraula catalana de gènere femení, núvol en llenguatge poètic.

 

La Nuu, Festival internacional de fotografia de Rubí, va néixer l’octubre de l’any 2015 amb la voluntat d’esdevenir una proposta sòlida que apropi els actuals corrents de la fotografia d’autor a la ciutadania remarcant la necessitat de les paraules per aproximar-nos al significat de les imatges.

La Nuu vol ser un espai de dinamització cultural del territori, alhora que té la intenció de convertir la pròpia ciutat de Rubí en un lloc de referència internacional dins l’àmbit de la fotografia.

La Nuu entén la imatge com a creadora de pensament i impulsora de reflexió crítica però, mai de manera isolada. Vol aprofitar l’impacte cultural que té la fotografia a la nostra societat per crear un vincle directe amb el territori.

Un museu a l’abast de tothom on es posa en valor la vinculació del territori i la cultura.

La fotografia arriba fins i tot a aquella gent que no vol mirar-la: perquè les imatges estan al carrer, estan a la ciutat. Formen part de Rubí.La Nuu té dos propòsits clars: portar el millor de la fotografiaa Rubí per gaudi i aprenentatge de tots i, alhora,dimensionar el nom de la ciutat cap a l’exterior.Dinamitzar cultural i socialment la ciutat a nivell intern a la vegada que s’ofereix una mirada cap a fora. És a dir, lluitar per l’accés a la cultura de tothom i, alhora, potenciaruna nova connectivitat de Rubí per a que la ciutat esdevingui un centre cultural de primer ordre forjat desde la perifèria urbana barcelonina.

 

Equip Humà

CARLES MERCADER FULQUET

Direcció i curadoria

JORDI GATELL

Direcció de producció

DAVID MOLINA GADEA

Direcció artística

LAIA ALBERT CASADO

Coordinació

MARTA RECOLONS

Ajudant de producció

El Festival 0El Festival 1El Festival 2El Festival 3El Festival 4

Vine al Festival

Per arribar a La Nuu i visitar-nos, tens diferents opcions;

-Ferrocarrils: Des de Barcelona, i a tant sols 25 minuts, podràs arribar fins La Nuu amb ferrocarril. Aquí, trobaràs els horaris de sortida.
-Cotxe: Ens trobaràs a tant sols 20 minuts des de Barcelona. Aquí trobaràs la ruta.
-Nit bús: Si vols gaudir de la nostra programació nocturna, ho tindràs fàcil. Aquí els horaris de bus.

T'esperem!

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informacióAccepto