Gianpaolo Arena

(Treviso, Itàlia, 1975)

“A Folktale From Vietnam: Speeding Motorcycles and Roasted Lemongrass” és el resultat de nombroses visites al Vietnam que l’autor a realitzat durant un període de vuit anys. Fotògraf, investigador i escriptor interessat en els espais antropitzats i les seves relacions ambientals i socials, ordena els seus fragments fotogràfics del país -observacions arquitectòniques, retrats, instantànies i registres fotogràfics - en un estudi visual poètic, polifacètic. No tant interessat en una dissecció documental del país i la seva cultura sinó amb una voluntat  per conèixer-ho i representar-ho.

Les seves imatges busquen atrapar la música i els sons del paisatge i de la vida del Vietnam. La cacofonia produïda pel ronc de les rodes a les carreteres, pel espurneig irregular però incessant dels ciclomotors, pel treball a les obres i per fonts de so individuals com les botzines dels automòbils, els altaveus de la ràdio, les veus dels habitants i el cant dels ocells a les gàbies penjades d'edificis.

Carrer Terrassa 16 (Mapa)

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informacióAccepto