Todas las cosas del mundo - Conferència a càrrec de Ricky Dávila

Conferència: Todas las cosas del mundo.
L’autor ens parlarà de la seva trajectòria professional.
Divendres 28 d’Octubre ales 19.30h al Castell de Rubí
L’entrada serà lliure fins a completar aforament
Un cop finalitzat l’acte els assistents podran gaudir d’una cervesa cortesia de INEDIT Damm
Todas las cosas del mundo - Conferència a càrrec de Ricky Dávila

WORKSHOP BECAT . ENVIA'NS EL TEU PORFOLI A taller@lanuu.cat

La Nuu, festival de fotografia de Rubí, organitza un workshop amb Ricky Dávila. La participació en el taller serà gratuïta per tots els seleccionats.

Hi ha 15 places, 2 d'elles destinades a ciutadans de Rubí. El desplaçament i l'estada anirà a càrrec dels alumnes.La Nuu fa una trucada a tots els fotògrafs interessats a assistir al taller i els convida a enviar una petita mostra del seu treball i una breu carta de motivació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El material ha de ser muntat en un pdfFOTOGRAFÍA COMO VISIÓN PERSONAL

Ricky Dávila
29 - 30 DE OCTUBRE
Festival La Nuu
Rubí ( Barcelona )
Aquest taller està orientat a fotògrafs joves i professionals a la recerca d'un territori personal i un posicionament propi en l'àmbit de la fotografia. Els participants hauran de portar els seus propis treballs, que serviran de base a comentaris orientatius: fotografies autobiogràfiques, documentals, etc., seran eines per a l'intercanvi d'opinions, i permetran dirimir dubtes i debatre sobre les noves regles del mitjà. L'autor compartirà amb els alumnes els seus propis treballs.
Ricky Dávila (Bilbao, 1964) va estudiar fotografia en el ICP de Nova York. En els anys noranta va rebre diversos reconeixements pel seu treball documental (Ortega i Gasset, Fotoprés). En l'última dècada va reorientar la seva fotografia a un registre més poètic i personal. És autor de cinc llibres d'autor i una vintena d'exposicions individuals.
WORKSHOP BECAT . ENVIA'NS EL TEU PORFOLI A taller@lanuu.cat