Conferència a càrrec de Juanan Requena

Conferència: "narrar la luz, alcanzar su eco "
L’autor parlarà sobre el procés creatiu en fotografia amb el ,també. fotògraf Enric Montes.
Divendres 27 d’Octubre ales 19.30h al Castell de Rubí (MMUC)
L’entrada serà lliure fins a completar aforament
Un cop finalitzat l’acte els assistents podran gaudir d’una cervesa cortesia de INEDIT Damm
Conferència a càrrec de Juanan Requena

WORKSHOP BECAT . ENVIA'NS EL TEU PORFOLI A taller@lanuu.cat

La Nuu, festival de fotografia de Rubí, organitza un workshop amb Juanan Requena. La participació en el taller serà gratuïta per tots els seleccionats.

Hi ha 15 places, 2 d'elles destinades a ciutadans de Rubí. El desplaçament i l'estada anirà a càrrec dels alumnes.La Nuu fa una crida a tots els fotògrafs interessats a assistir al taller i els convida a enviar una petita mostra del seu treball i una breu carta de motivació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El material ha de estar muntat en un pdfLa meta es el camino

Juanan Requena
28 - 29 DE OCTUBRE
Festival La Nuu
Rubí ( Barcelona )
Recorreremos juntos el camino del palpitante "proceso creativo" y los muchos desvíos que se toman en él, desde nuestra idea original hasta los múltiples cambios que la transforman y enriquecen. Analizaremos cómo finalmente casi nunca llegamos a un lugar conocido, sino a otro lugar plagado de intentos y fracasos, luchas diarias, maravillosos errores e inesperados recorridos. Quizá entonces lograremos entender que no se necesita una meta adónde llegar, sino solamente trazar y recorrer el camino que nos acercará cada vez más y más intensamente a lo que deseábamos transmitir a través de nosotros mismos.
WORKSHOP BECAT . ENVIA'NS EL TEU PORFOLI A taller@lanuu.cat